AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’den Keşan Belediyesi’ne ziyaret

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Keşan ziyareti kapsamında, 25 Eylül 2026 Cuma günü Keşan Belediyesi’ni ziyaret etti.

Milletvekili Ayhan Gider, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan tarafından karşılandı. Keşan Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Özcan ile Milletvekili Gider bir süre görüşerek Keşan ve bölge gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gerçekleşen görüşmede, Keşan’da yapılan ve yapılacak çalışmalar ile bölgenin gelişimine yönelik konular ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan, nazik ziyaretleri dolayısıyla AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’e teşekkür etti.

Keşan’da ilk çeltik hasadı coşkusu
Keşan’da ilk çeltik hasadı coşkusu
İçeriği Görüntüle

Milletvekili Gider de, yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özcan’a başarılar diledi.

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Muhabir: MEHMET AYTAÇ