Keşan’da,  tarımla ilgili  önemli açıklamalar
Keşan’da, tarımla ilgili önemli açıklamalar
İçeriği Görüntüle

2025 yılının Keşan’daki ilk arpa hasadı İspat Cami Mahalle Muhtarı ve çiftçi Yusuf Uzdilli tarafından yapıldı. Ürün, Keşan Ticaret Borsası’nda bugün saat 10.00’da düzenlenen açık artırma ile satışa çıkarılacak.

İLK ARPA TARLADAN PAZARA İNDİ
2025 yılının Keşan’daki ilk arpa hasadı, aynı zamanda İspat Cami Mahallesi Muhtarı olan çiftçi Yusuf Uzdilli tarafından gerçekleştirildi. Sezonun ilk ürününün biçimi, bölgedeki çiftçiler ve tarım temsilcileri tarafından ilgiyle karşılandı.

Whatsapp Görsel 2025 06 09 Saat 16.23.22 Ba108D0F

AÇIK ARTIRMAYLA SATIŞ GERÇEKLEŞECEK
Biçilen ilk arpa ürünü, bugün saat 10.00’da Keşan Ticaret Borsası’nda düzenlenen açık artırma ile satışa sunulacak.

YENİ SEZON UMUT VERİYOR
Tarım sektörü açısından önemli bir gösterge olarak kabul edilen ilk ürün satışı, 2025 arpa sezonunun verimli geçeceği yönünde olumlu sinyaller verdi.

Muhabir: ERDOĞAN DEMİR