Yenimuhacır Belediyesi, sömestır öncesinde çocuklara verdiği tiyatro sözünü tutuyor. 20 Nisan Pazar günü saat 13.00’te, “Çılgın Profesör” oyunu Belediye Düğün Salonu’nda sahnelenecek.
YENİMUHACIR’DA ÇOCUKLARA TİYATRO SÜRPRİZİ: “ÇILGIN PROFÖSÖR” SAHNEYE ÇIKIYOR
Yenimuhacır Belediye Başkanı Tamer Kıral, çocuklara verdiği sözü yerine getiriyor ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi neşeli bir etkinliğe imza atıyor. Sömestır tatili öncesinde çocuklara tiyatro sözü veren belediye, “Çocuk Haftası” kapsamında sahnelenecek “Çılgın Profesör” adlı tiyatro oyunu ile minik izleyicileri eğlenceye doyuracak.
TİYATRO, KAHKAHA VE EĞLENCE PAZAR GÜNÜ
20 Nisan 2025 Pazar günü saat 13.00’te Yenimuhacır Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşecek olan tiyatro gösterisi, hem çocuklara hem de ailelerine unutulmaz bir gün yaşatacak. Eğlenceli sahneleri ve öğretici içeriğiyle dikkat çeken “Çılgın Profesör”, çocuklara bilimi sevdiren keyifli bir hikâye sunacak.
TÜM AİLELER DAVETLİ
Kıral yaptığı açıklamada, tüm çocuklar ve aileleri bu özel etkinliğe davet ederek. “Sözümüzü tutuyoruz” diyerek hazırlanan organizasyon, bölge halkının sosyal ve kültürel yaşamına renk katmayı hedefliyor.