Merhum Muhtar Mehmet Keskin, vefatının 34. yılında Mevlid Programıyla anılacak

İpsala Kaymakamı Hayrettin Buğra Güzel görevine başladı
İpsala Kaymakamı Hayrettin Buğra Güzel görevine başladı
İçeriği Görüntüle

Sultanköy’de uzun yıllar muhtarlık görevini başarıyla yürüten, hizmetleriyle yalnızca köy halkının değil çevre köylerde yaşayan vatandaşların da takdirini kazanan merhum Sultanköy Muhtarı Mehmet Keskin, vefatının 34. yılında bugün düzenlenecek mevlid programıyla anılacak.

Merhum Mehmet Keskin için saat 11.00’de, öğle namazı öncesinde Sultanköy Köy Kahvesi önünde Mevlid-i Şerif okunacak. Düzenlenecek programa Sultanköy halkının yanı sıra çevre köylerden vatandaşların da katılması bekleniyor.

Programın ardından katılımcılara lokma tatlısı ve ayran ikram edileceği bildirildi.

Merhum Mehmet Keskin’in oğulları Vedat Keskin ve Mehmet Keskin, yaptıkları davette tüm vatandaşları bu anlamlı anma programına katılmaya çağırarak, “Babamızın hatırasını birlikte yaşatmak ve dualarımızı birlikte etmek üzere tüm hemşehrilerimizi mevlid programımıza bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: MEHMET AYTAÇ