Antalya’da düzenlenen 5. Antalya Cup Turnuvası’na katılan Keşan Gençlerbirliği U12 ve U13 takımı turnuvadan ikincilik kazanarak başarıya imza attı.

Keşan Gençlerbirliği U12 takımı ilk oynadığı İzmir Aliağa Genç takımı ile 2-2 berabere kaldı.

İkinci maçını Salihli Anka ile oynayan Keşan Gençlerbirliği bu karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.

Bodrum Halikarnas iler oynadığı üçüncü maçında golsüz berabere ayrılan Keşan Gençlerbirliği bu maçtan da golsüz berabere ayrıldı ve grubunu 2.sırada bitirerek yarı finale kaldı.

Ea54830A 6E00 4326 8Eba Fcce5Ae423Ae

Grubu’nun ikinci sırada bitiren Keşan Gençlerbirliği yarı finalde Fenerbahçe’ye 5-0 yenildi.

Keşan Gençlerbirliği turnuvanın en iyi ikinci takımı olarak ikincilik kupasını kazandı.

U13

Keşan Gençlerbirliği U13 takımı ilk maçında Safrabolu Bağlar’ı 4-0 yendi.

İkinci maçını Esenyurt Yenerspor ile oynayan Keşan Gençlerbirliği bu karşılaşmayı da 4-0 kazandı.

Keşan Gençlerbirliği  turnuvanın üçüncü maçını Bodrum Karaovaspor ile oynadı ve bu karşılaşmadan da 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Keşan Gençlerbirliği dördüncü maçında Menemen Kuzey Es ile 3-3 berabere ayrılarak grup 1.si olarak yarı finale kaldı.

İzmir Kubilay FK ile oynadığı yarı final maçında maçın normal süresi golsüz sona erdi.

Keşan Gençlerbirliği penaltılarla Kubilay FK yı 3-2 yenerek finale kaldı.

Finalde İzmir Çiğli Belediyesi’ne 5-1 yenilen Keşan Gençlerbirliği turnuvanın ikincisi olarak 2.lik kupasını aldı.

Keşan Gençlik U12 ve U13 takımları turnuvada kazandığı iki kupa ile Keşan’a gurur yaşattı.

TURNUVANIN ARDINDAN GAZETEMİZE ZİYARET

Keşanspor Çayırovaspor’a konuk olacak Keşanspor Çayırovaspor’a konuk olacak

Fa027F09 6E5B 4Bf8 97Ba 192299Fd0Cae

Keşan Gençlerbirliği Kulüp Başkanı Orçun Poyraz ve yönetim kurulu üyesi eşi Burcu Poyraz ile gazetemizi ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürümüz Erdoğan Demir ile görüşerek, Medya Keşan’ın sporun her zaman yanında olmasından dolayı gazetemize teşekkür ederek, turnuvada oyuncularının başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirtti.

Poyraz, Deniz Doruk Berber’in Göztepe’nin ve kaleci Agah İnanç Balcı’nın da Fenerbahçe Akademi antrenmanlarına davet edildiğini belirtti.

Orçun Poyraz, ilerleyen günlerde Fenerbahçe ve Beşiktaş Akademi takımları ile de hazırlık maçları yapacaklarını belirtti.

Muhabir: ERDOĞAN DEMİR