Erikli Sahili Koruma Yaşatma ev Çevre Derneği (ESKODER) yönetim kurulu, yaklaşan yaz mevsimi öncesi Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete ESKODER Başkanı Mefail Güngör Küçükkaraca, Yönetim Kurulu üyeleri Cem Takımoğlu, Özcan Sazlı, Mustafa İşçimen ile Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı ve dernek üyesi Ramazan Sazlı da katıldı.

Ziayet ile ilgili açıklama yapan ESKODER Başkanı Küçükkaraca, Belediye Başkanı Mehmet Özcan ile Erikli’ye doğal gaz getirilmesi, yolların durumu ve Alan Başkanlığı konuları görüşüldüğünü belirtti.

Toplantıda ayrıca tapu iptal davası ile ilgili bir komisyon kurulmasına da karar veridiğini belirten Küçükkaraca, komisyonda yer alacaklar için de çalışma başlatıldığını söyledi.

Erikli Sahili’nde tepki çeken görüntüler Erikli Sahili’nde tepki çeken görüntüler

Erikli’ye yapılacak Arıtma Tesisi için de projenin belediye teslim edildiği de vurgulayan Küçükkaraca projeye kaynak bulunması için ilgili kurum ve kuruluşlarla da işbirliği içerisinde olduklarını belirtti.

Muhabir: ERDOĞAN DEMİR