İpsala’da Mutlu Gün: Genç Çiftin Söz Yüzüklerini Kaymakam Sevgili Taktı
ERDOĞAN DEMİR
İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, oğlu Erman Kerman’ı sözledi.
Dün gece İpsala AVM Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Şükran Kerman’ın oğulları Erman ile Gökçay Gökmen ve Yasemin Gökmen’in kızları Dilara’ya kız isteme ve söz merasimi düzenlendi.
Erman Kerman ve Dilara çiftinin evlilik yolunda attığı ilk adımda, ailelerin mutluluğuna İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili ortak oldu. Kaymakam Sevgili, genç çiftin söz yüzüklerini takarak hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Bölgenin tanınmış ailelerinden birinde "kız isteme" ve "söz" heyecanı yaşandı. "Allah’ın emri, Peygamber Efendimizin kavliyle" gerçekleştirilen geleneksel merasimde, Erman ve Dilara çifti evlilik yolundaki ilk resmi adımı attı.
SÖZ YÜZÜKLERİNİ KAYMAKAM ÖMER SEVGİLİ TAKTI
Bu anlamlı ve özel güne katılarak aileleri onurlandıran İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, gençlerin söz yüzüklerini bizzat taktı. Aileler arasında düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Kaymakam Sevgili, evlatların mutluluğuna şahitlik etmekten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, birlikteliğin her iki aile için de hayırlı olmasını diledi.
"HUZUR VE BEREKET DOLU BİR ÖMÜR TEMENNİSİ"
Törenin ardından yapılan açıklamada, aileler şu duygu dolu ifadeleri paylaştı:
"Evlilik yolunda atılan bu ilk adımın; ailelerimiz için hayırlara, evlatlarımız için ise sevgi, huzur ve bereket dolu bir ömre vesile olmasını temenni ediyoruz. Rabbim iki evladımıza da bir ömür boyu saadet nasip etsin."




