16.10.2026 Keşan Resmî İlanlar Vefatlar Arşiv Video TV
Son Dakika • YENİ Parti Edirne İl Başkanlığı Ön Seçimi 18 Ekim Pazar günü yapılacak • Kaymakam Aziz Mercan Başkanlığında İlçe Spor Güvenlik Kurulu toplandı • Hakan Eşme: “Trakya’da göğü neden duman kaplıyor?” • Aras: “Girişimci Destek Programının 3. dönemi başladı" • Anıl Çakır’dan sert tepki: “Basına kayyım, demokrasiye müdahaledir! bu ülke kimsenin siyasi çiftliği değildir!” • Maarif'in Kalbinde Oyun: Keşan'da geleneksel oyunlar çocuklarla buluştu • Sonay Ürkmez vefat etti • Balkanlı "Halkın sesi olmak için adayım" • Anıl Çakır: “Üreticiyi maliyetin altında bırakıp tarımın geleceğinden söz edilemez!” • Ahmet Erkan: “Halkın haber alma hakkı kayyımla susturulamaz!”
Sağlık

Mustafa Tekin Özel Keşan Hastanesinde

03.12.2025 - 15:15 Erdoğan Demir Kaynak: Medya Keşan
9 Okunma
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mustafa Tekin Özel Keşan Hastanesinde 4 Aralık Persembe günü hasta kabulüne başlıyor.
Mustafa Tekin Özel Keşan Hastanesinde

ERDOĞAN DEMİR

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Mustafa Tekin Özel Keşan Hastanesinde 4 Aralık Persembe günü hasta kabulüne başlıyor.

Ankara Gazi Üniversitesinden mezun olan Tekin, Çorum Hitit Üniversitesinde ihtisasını tamamlayıp uzmanlığını aldı. Mardin, Aksaray, Ankara İl İlçe Şehir Hastanelerinde ve Tekirdağ Kapaklı Optimed Hastanesinde görev yapan Tekin şimdi Keşan ve çevresindekilere hizmet sunmak için Özel Keşan Hastanesi’ nde hasta kabulüne başlayacak.

Op Dr. Mustafa Tekin, diğer hekimler gibi randevu sistemiyle çalışmaktadır. Randevu için 444 60 22 arayabilir ya da www.kesanhastanesi.com adresinden online randevunuzu oluşturabilirsiniz.

Özel Keşan Hasatnesi’nden yapılan açıklamada Keşan ve çevresinde yaşayanların tüm branşlarda aradıkları hekime ulaşmaları için uzman kadro ile bütünleşip, geniş kitlelere ulaşabilecek örnek,

yaygın hizmet sunmaya devam ediyoruz denildi.

Erdoğan Demir

Erdoğan Demir

Köşe Yazarı

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!